• Kloosterlaan 1, Lage Vuursche
  • 035-666 8248

Wat is er te doen in Lage Vuursche?

Wilt u wandelen, fietsen, midgetgolfen, eten, biertje drinken op een terras? Kan allemaal.

Op de site van lagevuursche.com staat alles wat er in dit dorpje gebeurt. U vindt er de evenementen, wandelingen, het laatste nieuws en de telefoonnummers en adressen van de restaurants. Blijft u bij ons slapen dan raden we u een bezoek aan deze site aan.

Wandelen.

Wilt u wandelen dan kunt u gebruik maken van de gemarkeerde routes. De routes worden met pijlen aangegeven. Voor een overzicht van de routes verwijzen we u naar deze pagina op lagevuursche.com. Zo mogelijk hebben wij gedrukte wandelroutes ook op voorraad en zoekt u andere paden, kijk dan eens op route.nl. U kunt een Android of IOS app downloaden op die site en dan bijvoorbeeld deze route downloaden.

Mountainbiken.

Staatsbosbeheer heeft samen met Stichting MTB Heuvelrug de afgelopen maanden de bestaande mountainbikeroute aangepast en verbeterd. Het grootste gedeelte van de route loopt over nieuw aangelegde paden die op en af en door het bos slingeren met af en toe pittige klimmetjes. Leuke oude delen van de route zijn bewaard gebleven.

VVV informatie.

Op zoek naar folders, boekjes en tips? De VVV van Bussum is gevestigd op Wilhelminaplantsoen 18, u vindt hier de openingstijden.

 

Reserveer nu een tafeltje in ons restaurant

Reserveer nu
Secured By miniOrange