• Kloosterlaan 1, Lage Vuursche
  • 035-666 8248

Vergaderen in stijl bij de Kastanjehof in Lage Vuursche

De Kastanjehof heeft voor uw zakelijke bijeenkomsten verschillende stijlvolle ruimtes beschikbaar. De Tuinzaal is 72 m2 groot en geschikt voor groepen tot 40 personen, ideaal voor presentaties, seminars en workshops. In de Groene Zaal van 45 m2 kunnen groepen tot 22 personen sfeervol vergaderen, de zaal heeft uitzicht op de tuin. De Blauwe Zaal is 20 m2 groot en gelegen op de verdieping, Geschikt voor maximaal acht mensen. Groepen tussen de 2 en 6 personen bieden wij u een VIP room van 20 m2 aan.

Wanneer u bij ons een zaal huurt dan is dat altijd op en top verzorgd, wij bieden arrangementen vanaf € 39,50 p.p. voor een dag vergaderen en dat is inclusief zaalhuur, water, mints en koffie of thee.

Wilt u tijdens uw pauze even op het terras of de tuin in, dan bent u daar van harte welkom. Lunch en diner serveren we desgewenst in de door u gehuurde zaal maar u kunt ook in het restaurant of op het terras terecht. De zalen zijn per dagdeel te reserveren, wilt u meerdere dagen huren dan gelden daar aantrekkelijke tarieven voor. Uiteraard kunnen wij u ook een combinatie met overnachting in het hotel aanbieden.

Voor info over arrangementen of reserveringen:
E: reserveren@denieuwekastanjehof.nl
T: 035-6668248

Reserveer nu een tafeltje in ons restaurant

Reserveer nu
Secured By miniOrange