• Kloosterlaan 1, Lage Vuursche
 • 035-666 8248

Ons Hotel

 

 

  Menu 80,00

  Budget kamer

  Menu 85,00

  Standaard kamer

  Menu 95,00

  Balkonkamer

  Menu 126,00

  Luxe kamer

  Menu 145,00

  Suite

 

Hotel Restaurant Café de Kastanjehof is een klein, knus hotel, gelegen midden in het prachtige bos van de Lage Vuursche met 10 kamers, in prijs variërend € 80 voor de basiskamer tot € 145 voor de suite met slaapkamer op de vide. Wij serveren u de volgende ochtend met plezier een ontbijt, de kosten daarvoor zijn € 12,50  per persoon.

De Kastanjehof is gelegen op korte afstand van Schiphol, Amsterdam en Utrecht. Ons restaurant staat bekend om zijn voortreffelijke Europese keuken, u bent er de hele dag van harte welkom voor ontbijt, lunch, High Tea, borrel, en diner. De grote eigen parkeerplaats is gratis te gebruiken, wifi is in alle kamers aanwezig.

De omgeving van de Kastanjehof is ideaal om te gaan wandelen, fietsen of paardrijden. Om het pand ligt een schitterende open tuin, een gevarieerd verwarmd terras en een besloten achtertuin waarop alle kamers uitkijken. Het café heeft een eigen verwarmd terras. En wilt u snel naar uw afspraak dan bent u met een paar minuten op de A2 van en naar Amsterdam of de A28 van en naar Utrecht.

Available?

Kijk hier of wij kamers beschikbaar hebben op de dagen dat u wilt komen.
Na uw datumkeuze brengen we u naar een andere bladzijde waar u de boeking kunt afronden.

Check here if we have rooms available on your night(s) out.
Use our datepicker to select and press the button to view the results and make the booking.

Reserveer nu een tafeltje in ons restaurant

Reserveer nu
Secured By miniOrange