previous arrow
next arrow
Slider

DE KASTANJEHOF CULINAIR, ZILTE DONDERDAG PASSIE VOOR VIS

Ontvangst:
Oesters en bubbels
Voorgerecht:
Kokkels en vongole en mossels gegaard met rode peper, peterselie en witte wijn. Geserveerd met brood en dip.
Hoofdgerecht:
Zeebaars in zijn geheel gebakken met boter en citroen, puree van pompoen en frisse salade met appel en radijs. Per 2 personen 1 vis.
Nagerecht:
Griekse yoghurtmousse, citrusfruit en walnotenijs.

Kosten:
39,50 per persoon, excl. dranken.

Reserveer via reserveren@dekastanjehof.nl

RESERVEER EEN TAFEL

IN DE KASTANJEHOF IN LAGE VUURSCHE

Reservering

Reserveer een tafel

De Kastanjehof

Kloosterlaan 1, 3749 AJ, Lage Vuursche

035-6668248

 

Openingstijden

Maandag - Zondag: 09:00 – 00:00 uur

Reserveer nu een tafeltje in ons restaurant

Reserveer nu
Secured By miniOrange